Praėjusiame sezone balandžio 3-iąją Kauno klubui priimant „Crvena zvezda“ komandą žalgiriečiai laikė transparantą „Karui ne“ ir taip išreiškė palaikymą už laisvę kovojančiai Ukrainai.

Prie šios iniciatyvos nesijungė svečiai iš Belgrado, o „Žalgirio“ sirgaliai tai įvertino varžovų nušvilpimu ir atskiromis skanduotėmis, skirtomis svečiams iš Serbijos.

„Praėjusiame sezone iš „Žalgirio“ aistruolių skriejo įžeidimai „F*ck you Serbia“, o tribūnose buvo nusikaltėlių NATO ir Ukrainos vėliavos, raginančios palaikyti ukrainiečius kare su Rusija.

Prieš rungtynių pradžią mūsiškiai atsisakė laikyti transparantą, kuriame raginta stabdyti karą, dėl to per visą mačą sulaukė „Žalgirio“ sirgalių įžeidimų.

Antradienį žaidžiame prieš juos ir jau dabar galima teigti, kad tai bus geriausia atmosfera arenoje.

Turime parodyti varžovams, kad nepamiršome keiksmažodžių ir įžeidimų klubui bei visiems serbams, nes esame broliška Rusijai tauta.

Atkeršysime jiems už pralaimėjimą aikštėje ir atmosferą tribūnose“, – žadėjo „Crvena zvezda“ sirgaliai „Instagrame“.

Rungtynės Belgrade antradienį – 20 val. 14-ame ture „Žalgiris“ ketvirtadienį namuose priims Madrido „Real“ ekipą.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją