„Eurolyga patarė nepasirašyti naujų sutarčių. Panašu, kad ruošiamasi įvesti algų kepurę. Nenorime nieko daryti po stalu“, – interviu savo šalies žiniasklaidai sakė Serbijos čempionų vadovas.

N. Čovičiaus teigimu, jei šis Eurolygos sezonas nebebus pratęstas, rudenį į turnyrą grįš tos pačios 18 ekipų, kurios varžėsi šiemet.

„Užjaučiu tuos, kuriems tai – liūdna žinia, bet taip elgtis teisinga. Mes taip pat daug kartų pirmavome Adrijos lygoje, bet galiausiai jos nelaimėdavome. O šio sezono dar neužbaigėme“, – palygino „Crvena Zvezda“ prezidentas.

Belgrado klubas Eurolygoje šiame sezone varžėsi kaip regioninės Adrijos lygos nugalėtojas. Iki sezono sustabdymo pastarojoje pirmavo kita Serbijos sostinės komanda „Partizan“.

„Norėčiau, kad Eurolygoje žaistų ir „Crvena Zvezda“, ir „Partizan“, ir dar koks nors Balkanų klubas. Neturėčiau nieko prieš. Mūsų regionas nusipelno dviejų vietų Eurolygoje. Pažiūrėsime, kaip ten bus“, – kalbėjo N. Čovičius.

Eurolyga sprendimą dėl šio sezono užbaigimo vasarą turėtų priimti gegužės 25 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)