32-ejų K. Leonardas praleido praėjusios nakties rungtynes, kuriose ir be jo pagalbos Los Andželo „Clippers“ palaužė San Fransisko „Golden State Warriors“ – 130:125.

Po šios pergalės „Clippers“ treneris Tyronnas Lue teigė, kad K. Leonardo trauma neatrodo rimta.
„Nemanau, kad tai rimta. Jis žaidė su šia trauma praėjusiose rungtynėse. Jis jautė nedidelius skausmus klubo srityje, tad rezultatui esant aiškiam, elgiamės protingai ir negrąžinome Kawhi į aikštę“, – teigė T. Lue.

K. Leonardas aikštę paliko mače prieš Minesotos „Timberwolves“, kurį Los Andželo ekipa pralaimėjo 100:121.

Būtent D. Sabonis buvo laikomas pagrindiniu kandidatu pakeisti K. Leonardą jau šį savaitgalį vyksiančiose „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

D. Saboniui prasibrauti tarp dvylikos geriausiųjų Vakaruose nepadėjo net demonstruojamas įspūdingas žaidimas bei renkama rekordinė asmeninė statistika.

Nepatekimas į „Visų žvaigždžių“ savaitgalį jam skaudus ir dėl to, kad negaus savo dabartinėje sutartyje numatytos 1,3 milijono JAV dolerių premijos.

Šį sezoną D. Sabonis renka 20,1 taško, 13,2 atkovoto kamuolio ir 8,3 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

27-erių lietuvis yra triskart žaidęs „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

K. Leonardas šį sezoną fiksuoja 24,1 taško ir 6,2 atkovoto kamuolio vidurkius.

Vakarų konferencijos rinktinės sudėtis: Luka Dončičius, Shai’us Gilgeousas-Alexanderis, LeBronas Jamesas, Kevinas Durantas, Nikola Jokičius, Stephenas Curry, Anthony Davisas, Devinas Bookeris, Paulas George’as, Kawhi Leonardas, Karlas-Anthony Townsas, Anthony Edwardsas.

Rytų konferencijos rinktinės sudėtis: Tyrese’as Haliburtonas, Damianas Lillardas, Giannis Antetokounmpo, Jaysonas Tatumas, Juliusas Randle’as, Tyrese’as Maxey, Donovanas Mitchellas, Jaylenas Brownas, Jalenas Brunsonas, Juliusas Randle’as, Paolo Banchero, Bamas Adebayo.

NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio renginiai vyks vasario 16-18 dienomis.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją