„Real“ (19-6) krepšininkai namuose 92:77 (22:18, 23:13, 22:18, 25:28) nugalėjo Fuenlabrados „Urbas“ (8-17). Rezultatyviausiai žaidė 21 tašką įmetęs Thomasas Heurtelis, 16 pridėjo Gabrielis Deckas.

Vis dėlto daugiausiai dėmesio sulaukė ketvirtojo kėlinio pabaigoje ant parketo pasirodęs Bolongas Zhengas. 32 metų 183 cm ūgio kinas per 2 minutes pataikė vienintelį savo mestą tritaškį.

Profesionaliai nerungtyniaujantis įžaidėjas „Urbas“ nariu tapo tik šeštadienį. Tiesa, Fuenlabrados klubas oficialiame pranešime teigė, kad „krepšininkas treniravosi su komanda kelias pastarąsias savaites“.

B. Zhengas tapo pirmuoju žaidėju iš Kinijos per visą ACB lygos istoriją.

Tokį vardą jam užtikrino su „Urbas“ šį sezoną bendradarbiaujanti „Kalea Group“ agentūra, kuri konsultuoja Ispanijos įmones dėl galimų investicijų iš Kinijos.

„Kalea Group“ taip pat rūpinasi ACB lygos ir kitų ispaniškų televizijos programų transliacijomis Kinijoje. B. Zhengo pasirodymas rungtynėse su „Real“ galimai yra mėginimas šias transliacijas išpopuliarinti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją