Prieš sezoną Vilniaus klubą papildžiusiam įžaidėjui neprireikė daug laiko, kad pritaptų sostinės komandoje.

„Betsafe-LKL“ pirmenybėse Ch.Krameris lenkia visus krepšininkus pagal rezultatyvius perdavimus, negana to, jis taip pat pelno po 7,6 taško ir perima 1,4 kamuolio.

„Esu viskuo patenkintas. Įsikūrėme Vilniuje su žmona, klubas suteikia viską, ko man reikia, todėl galiu nukreipti mintis tik krepšiniui“, – sakė „Lietuvos ryto“ legionierius.

Amerikietis tikisi, jog Vilniuje jis galės dar labiau pagerinti savo žaidimą ir išmokti naujų dalykų.

„Trenerio Rimo Kurtinaičio krepšinio filosofija yra skirtinga, nei aš buvau įpratęs anksčiau. Tačiau jis gali pasigirti puikiais pasiekimais tiek žaidžiant, tiek vadovaujant komandoms, todėl džiaugiuosi, jog turiu galimybę pasisemti patirties. Manau, kad tai pravers ateityje.

Šiuo metu komandoje dar vyksta mokymosi procesas – ekipoje nemažai naujų žaidėjų ir bandome nušlifuoti gynybos sistemas. Kadangi ne visi žaidėjai vienu metu prisijungė prie komandos, tai gali užimti daugiau laiko, tačiau tikiuosi, jog nesustosime tobulėti ir galiausiai aikštėje parodysime visą potencialą“, – sakė Ch.Krameris, kuris nepaisant taiklios rankos, nesistengia pernelyg piktnaudžiauti metimais.

„Stengiuosi žaisti agresyviai ir džiaugiuosi, jog šalia manęs – tokie talentingi komandos draugai. Mūsų gynėjai gali puikiai atakuoti iš toli, o aukštaūgiai – pelnyti taškus iš po krepšio. Todėl man nesunku jiems atlikti rezultatyvius perdavimus. Tiesiog turiu pasirūpinti, kad kamuolys laiku atsidurtų reikiamoje vietoje“, – tikino įžaidėjas.

Ch.Krameris nekantriai laukia sekmadienį įvyksiančių „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynių „Siemens“ arenoje ir minėjo, jog jau senokai jaučia kylantį ažiotažą.

„Būtų sunku gyvenant čia negirdėti apie šių komandų rungtynes. Net ir po kitų mačų mūsų fanai kalba apie Lietuvos derbį. Arenoje bus daugybė žiūrovų, kurie sukurs puikią atmosferą.

Žinoma, laukia sunkus mačas, nes „Žalgiris“ yra Eurolygos ekipa, turinti nemažai aukšto lygio krepšininkų. Turėsime pasistengti iš širdies, o ypač gynyboje, kad švęstume pergalę.

Praeityje esu žaidęs prieš Dee Bostą, kuris gali puikiai įžaisti kamuolį. Žinau apie Kevino Pangoso sugebėjimus atakuojant krepšį, taip pat kaip gali žaisti Brandonas Daviesas ir Axelis Toupane'as. „Žalgirio“ gretose yra nemažai ir nacionalinės rinktinės atstovų, todėl privalėsime jiems skirti atitinkamą dėmesį“, – kalbėjo Ch.Krameris.

„Mums reikia fanų palaikymo. Matėme, kaip tai gali būtų svarbu, kai uostamiestyje kauniečiai varžėsi su „Neptūno“ komanda“, – viltį pamatyti arenoje daug fanų išreiškė amerikietis.

Spalio 8 dienos vakaras „Siemens“ arenoje, kai į kovą stos du garsiausi Lietuvos krepšinio klubai, žada ypatingas emocijas sporto aistruoliams. Tikimasi, kad „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ rungtynės vyks sausakimšoje arenoje.