„Jie turi puikią komandą, – vienoje pokalbių laidoje sakė Ch. Barkley. – Šiais metais jie daug davė NBA, tačiau sakau jums dabar: jie netaps čempionais.“

Visgi 53-ejų metų krepšinio analitikas nedrįso prognozuoti, kuri komanda, jo manymu, galėtų nugalėti „Warriors“ ir tapti čempione.

Praėjusiais metais Ch. Barkley taip pat sakė, kad „Warriors“ tikrai neiškovos čempionų titulo, tačiau, kaip vėliau paaiškėjo, amerikietis klydo.

Šiais metais „Warriors“ rungtyniauja dar geriau nei praėjusiais. Šiuo metu komanda yra iškovojusi 56 pergales ir patyrusi vos 6 pralaimėjimus.

Praėjusią naktį „Warriors“ iškovojo 45 pergalę iš eilės namuose ir taip pagerino legendinės Čikagos „Bulls“ (44) rekordą.

„Warriors“ taip pat kėsinasi ir į kitą 1995-1996 metų „Bulls“ rekordą – daugiausiai pergalių reguliariame sezone. Michaelo Jordano vedama ekipa prieš 20 metų iškovojo net 72 pergales ir patyrė vos 10 pralaimėjimų. Norint pagerinti šį rekordą, „Warriors“ per likusias 20 rungtynių gali pralaimėti tik 3 kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)