Primename, kad prieš šias rungtynes žiniasklaidoje pasklido informacija apie R. Kurtinaičio ateitį.

Skelbiama, kad patyręs krepšinio specialistas kitą sezoną „Lietuvos ryto“ nebetreniruos, o jo vietą užims Dainius Adomaitis. Į tai reaguodamas „Lietuvos ryto“ klubas viešai išreiškė palaikymą R. Kurtinaičiui, tačiau nėra aišku, kokią įtaką bendrai komandos atmosferai turės ši kolektyvui ne laiku viešumą pasiekusi žinia.

Prieš pat transliaciją savo žiniomis apie šią situaciją pasidalino mačo komentatorius Vaidas Čeponis, kuris prieš rungtynes bendravo su Rimu Kurtinaičiu bei „Lietuvos ryto“ vadovu Dariumi Gudeliu.

Anot V. Čeponio, D. Gudelis patvirtino tą informaciją, kad jei klubas neiškovos LKL čempionų titulo, dabartinį strategą pakeis D. Adomaitis.

Pats R. Kurtinaitis komentatoriui teigė, kad šią žinią priėmė gana ramiai, tiesa, situacija neeilinė – „viską buvo galima išspręsti daug gražiau“.

Po ilgosios pertraukos prie mikrofono sugrįžęs V. Čeponis teigė turintis daugiau informacijos apie būsimą klubo ir D. Adomaičio sutartį. Anot komentatoriaus, „Lietuvos rytas“ su Lietuvos rinktinės strategu sudarė trejų metų sutartį, pagal kurią turėtų uždirbti apie 440 tūkstančių eurų. „Pirmaisiais metais D. Adomaitis uždirbs 90 tūkst., antraisiais – 200 tūkst., trečiaisiais metais – 150 tūkstančių eurų“, – prieš trečią kėlinį teigė V. Čeponis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)