Vieną skaudžiausių pralaimėjimų „Cavaliers“ patyrė sekmadienį, kuomet 99:113 išvykoje pralaimėjo Vašingtono „Wizards“ komandai. Tada „kavalieriams“ nepadėjo L. Jamesas, kuriam buvo suteikta poilsio diena.

„Negalime taip žaisti, – po pralaimėto mačo sakė J. R. Smithas. – Iki sezono pabaigos liko 24 ar 25 rungtynės, o mūsų komanda, kuri yra viena iš pretendenčių iškovoti NBA titulą, pralaimi Rytų konferencijos vidutiniokei. Jeigu apie save galvojame rimtai, negalime taip žaisti.“

Tokia „Cavaliers“ duobė paveikė ir vieną ekipos lyderių Kyrie Irvingą – įžaidėjas susilaukė kritikos dėl savanaudiško žaidimo. Maža to, po kelių dienų vėl pasklido gandai, kad atakų organizatorius nėra patenkintas „Cavaliers“ komandoje ir norėtų ją palikti.

Ne itin sekasi ir kitam svarbiam „Cavaliers“ lyderiui Kevinui Love'ui – puolėjas vidutiniškai pelno tik po 13,5 taško ir atkovoja po 6 kamuolius.

Rytų konferencijos lyderiams vasario pradžioje teko surengti žaidėjų susirinkimą, kurio metu buvo aptarti motyvacijos ir kiti klausimai.

„Cavaliers“ problemų, jei tokios apskritai buvo, neišsprendė ir Davido Blatto atleidimas. Prie komandos vairo stojus Tyronnui Lue, „Cavaliers“ per 17 rungtynių iškovojo 12 pergalių ir patyrė 5 pralaimėjimus. Rezultatas galbūt ir neblogas, tačiau, akivaizdu, konfliktų vis dar iškyla.

„Cavaliers“ šiuo metu Rytų konferencijoje su 42 pergalėmis ir 17 pralaimėjimų užima pirmą vietą, tačiau jiems už nugaros alsuoja Toronto „Raptors“ (39/19) su Jonu Valančiūnu.

Visgi atsigriebti Klivlando ekipa galės jau artimiausiu metu – šią naktį „Cavaliers“ namie susitiks su „Wizards“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)