Panevėžio „Lietkabelis“ iškovojo įspūdingą pergalę Karaliaus Mindaugo Taurės pusfinalyje. Nenado Čanako auklėtiniai 94:86 parklupdė Vilniaus „Rytą“ ir žengė į finalą.

Jame panevėžiečiai susitiks su Kauno „Žalgirio“ ir „Šiaulių“ poros nugalėtoju.

Rungtynių didvyriu tapo ką tik komandą papildęs Džordže Gagičius pelnęs 31 tašką, atkovojęs 10 kamuolių ir surinkęs net 44 naudingumo balus.

Po rungtynių vidurio puolėjas spinduliavo šypsena.

„Pirmiausia, aš esu labai laimingas, jog sugrįžau į šią komandą ir, jog vėl esu Nenado Čanako auklėtinis. Sužaidėme puikias rungtynes, esame gerame kelyje ir norime pratęsti tokį žaidimą ir toliau. Tai yra ne apie mane – tai yra apie visą mūsų komandą. Kuomet žaidžiame komandiškai, galime pasiekti daugiau“, – pergalę džiaugėsi naudingiausias rungtynių žaidėjas.

Apie rytoj laukiantį finalą aukštaūgis dar negalvoja.

„Dabar apie tai negalvoju. Šiuo metu svarbiausia yra pailsėti prieš rytojaus rungtynes. Turime išlaikyti koncentraciją, turime būti šviežūs, tikėti savimi ir atiduoti visą save“, – apie rytoj laukiantį finalą kalbėjo D. Gagičius.

Įspūdingas rungtynes sužaidęs krepšininkas akcentavo ne asmeninius rodiklius, o komandinius.

„Nepasakyčiau, jog tai buvo mano geriausios rungtynės. Asmeniniai rodikliai man nerūpi. Galiu nepelnyti nei taško, bet jei mes ryt laimėsime, tuomet būsiu laimingiausias žmogus ir tai vadinsiu savo geriausiomis karjeros rungtynėmis“, – savo pasirodymo nesureikšmino vidurio puolėjas.

„Lietkabelis“ po dviejų kėlinių turėjo dviženklį deficitą, bet sugebėjo atsitiesti.

„Išlikome savimi ir pozityvūs. Nepasimetėme turėdami dviženklį deficitą, o geriausios komandos turi įrodyti, jog gali sugrįžti į rungtynes. Komanda parodė charakterį bei įrodė, jog šis kolektyvas yra tvirtai susilipdęs“, – teigė serbas.

Pabaigoje D. Gagičius atidavė pagarbą Nenadui Čanakui.

„Dirbau su treneriu „Partizan“ klube. Jis davė man viską, puikiai suprantame vienas kitą, turime gerą ryšį. Pasikartosiu, jog Nenadas man davė labai daug ir už tai jam esu labai dėkingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)