Christosas Boukouras iš tinklalapio SDNA.gr skelbia, kad 34-erių įžaidėjas jau buvo informuotas, kad kito sezono planuose treneris Dimitris Itoudis jo nebemato.

Pats krepšininkas lengvai pasiduoti neketina – nori, kad jam būtų išmokėtas visas pagal sutartį priklausantis atlyginimas, kuris siekia 1 mln. 475 tūkst. eurų.

Pridedama, kad „Fenerbahče“ jau žino, kuo pakeis graiką – aštuonerius metus NBA praleidusiu brazilu Rauliu Neto.

31-erių krepšininkas praėjusį sezoną žaidė Klivlando „Cavaliers“ klube ir šiame per 10 minučių pelnydavo 3,3 taško ir atlikdavo 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Sėkmingiausias jam buvo 2020-2021 m. sezonas, kai Vašingtono „Wizards“ ekipoje fiksuodavo 8,7 taško ir 2,3 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Prieš persikeldamas į NBA brazilas žaidė Ispanijos lygoje.

N. Calathesui tai jau antra iš eilės vasara, kai jis turi kontraktą, bet tampa nebereikalingu – prieš metus juo atsikratė „Barcelona“, į graiko vietą pasikvietusi Tomašą Satoransky.

Įžaidėjas šią vasarą nusprendė pailsėti ir nepadės šalies rinktinei artėjančiame pasaulio čempionate.

Praėjusį sezoną N. Calathesas Eurolygoje pelnė po 8 taškus, atliko 4,9 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo 4 kamuolius ir rinko 10 naudingumo balų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją