Praėjusį sezoną „Knicks“ iškovojo vos 17 pergalių ir patyrė 65 pralaimėjimus. Tai buvo pats prasčiausias sezonas komandos istorijoje.

Visgi „Knicks“ komandos lyderiui Carmelo Anthony tai nė motais – ketvirtadienį po vienos iš komandos treniruočių krepšininkas žiniasklaidai teigė, kad jo komanda šį sezoną kovos dėl čempionų žiedų.

„Žmonės gali netikėti, tačiau mes tikrai kovosime dėl titulo, – teigė C. Anthony. – Tai visada bus mūsų tikslas. Ar mes jį pasieksime, priklauso tik nuo mūsų. Bet čempionų titulas – mūsų didžiausias tikslas.“

Savo komandos galimybėmis tiki ir ekipos vyriausiasis treneris Derekas Fisheris.

„Mes manome, kad kai tik išspręsime kelias problemas, mūsų komanda bus kur kas konkurencingesnė nei žmonės mano“, – neabejojo 41-erių metų specialistas.

Paskutinį kartą „Knicks“ finale žaidė 1999 metais – tuomet komanda 1-4 nusileido San Antonijaus „Spurs“ klubui. Čempione Niujorko ekipa tapo du kartus – 1970 ir 1973 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją