Rungtynės turėjo vykti ateinantį šeštadienį.

„Lemminkainen“ krepšininkėms įskaitytas techninis pralaimėjimas 0:20 ir skirta lygos nuostatuose numatyta bauda.

Klaipėdos ekipa, kuri antrajame etape - Elito diviziono varžybose - iškovojo dvi pergales ir patyrė tris pralaimėjimus, jau nebeturėjo galimybių patekti į finalo ketverto turnyrą.

„Minsk 2006“ su trimis pergalėmis gali patekti tarp keturių stipriausių komandų, jei ateinantį šeštadienį Rygos „TTT-Riga“ (Latvija, 3/2) svečiuose pralaimėtų Kauno „Viči-Aisčių“ klubui (3/2).

Nugalėtojų titulą ginančios kaunietės jau užsitikrino vietą finalo ketverto turnyre. Jos C grupėje žemiau antrosios vietos nebenukris. „Viči-Aisčių“ pralaimėjimo atveju, pirmąją vietą C grupėje užimtų ir į finalines varžybas patektų „TTT-Riga“, o „Minsk 2006“ liktų už borto.

Trečiadienį bus sužaistos paskutinės antrojo etapo rungtynės D grupėje: trečiąją vietą užimanti Kijevo „Tim-Scuf“ (Ukraina, 2/3) komanda namuose 16 val. susitiks su Gardino „Olimpia“ (Baltarusija, 3/2) krepšininkėmis, kurios žengia antros. Kijevo ekipai, norint patekti į finalo ketverto turnyrą, būtina nugalėti Gardino komandą didesniu nei 19 taškų skirtumu.

BWBL čempionato finalo ketverto turnyras vyks balandžio 20-21 dienomis.