19-metis po mokyklos baigimo priėmė sprendimą keltis ne į NCAA, o G lygos „Ignite“ komandą ir bendraudamas su hoopshype.com puslapiu paaiškino tokį sprendimą.

„Galiausiai tu nori būti profesionaliu žaidėju – tai yra kiekvieno tikslas. Tad kam rinktis kitokį kelią ir žaisti universitete, kur net nenaudojamos NBA taisyklės? Čia gauni NBA tritaškį, atakos laiką, viską“, – sprendimą aiškino jis.

Kitą vasarą M. Buzeliui prognozuojamas pirmasis šaukimas NBA naujokų biržoje.

„Manau, kad esu geriausias žaidėjas kitų metų biržoje, nes mane pašaukusi komanda gaus vaikiną, kuris visada yra pozityvus, nepaisant tamsiausių periodų. Aš taip pat prisiimsiu bet kokį vaidmenį, kokio manęs tik paprašys. Parodysiu geriausias savo savybes aikštėje“, – žadėjo lietuvis.

Jis taip pat atskleidė, kokį patarimą jam davė NBA superžvaigždė Kevinas Durantas.

„Kalbėjausi su Buddy Hieldu, Donovanu Mitchellu, taip pat K. Durantu. Jis man pasakė, kad tiesiog būčiau savimi ir tai mane palietė. Neturiu ko slėpti, tiesiog turiu būti savimi“, – prisiminė 211 cm ūgio M. Buzelis.

Lietuvis pripažino, kad nevengia iš K. Duranto ir kitų žaidėjų savintis judesių, tačiau nenori būti panašus į kažką – nori būti savimi.

„Kažką pasiimu iš kiekvieno krepšininko. Jeigu pamatau gerą judesį, iš karto jį pasivogiu. Bet negalėčiau pasakyti, kad noriu būti kaip kiti žaidėjai. Noriu būti unikalus. Bet aš visada savinuosi kitų judesius. Kartais tiesiog iš interneto, paprastų žmonių.

Žiūrėjo Finikso „Suns“ rungtynes ir pamačiau vieną K. Duranto judesį. Tad aš jį pasivogiau ir ties juo dirbau“, – aiškino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją