Pats krepšininkas, kurio pilnas vardas yra Nazarethas Jersey Mitrou-Longas, prisistatydamas „Žalgirio“ sirgaliams kalbėjo, kad spinduliuoja aistra žaidimui ir mėgsta sunkiai dirbti gynyboje. Apie kitus šio „combo“ gynėjo pranašumus tinklalapiui Delfi papasakojo krepšininkai, kartu su juo žaidę Milano „Emporio Armani“, Brešos „Germani“, NBA plėtojimosi lygoje ir NCAA.

29-erių metų 193 cm ūgio N. Mitrou-Longui kitas sezonas Eurolygoje bus antrasis. Praėjusį sezoną jis debiutavo turnyre vilkėdamas prabangius „Emporio Armani“ marškinėlius ir per rungtynes vidutiniškai pelnydamas po 7,4 taško, atkovodamas po 2 kamuolius bei atlikdamas po 2 rezultatyvius perdavimus. Per metus Milane kanadietis paliko ryškų pėdsaką ir fanų, ir bendraklubių širdyse.

„Pirmi trys žodžiai, kurie šauna į galvą pagalvojus apie Nazą – talentas, aistra, širdis. „Žalgiris“ tikrai gali tikėtis iš jo daug taškų. Nazas yra puikus žaidėjas, tačiau...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją