Paryžiaus ekipa – A grupės lyderė, vilkai žengia penkti. Tai bus jau antrasis komandų susitikimas – pirmąjį sezono pradžioje Prancūzijos ekipa namuose laimėjo 105:78.

„Varžovas stiprus, grupės lyderis. Manau, kad ir viso turnyro. Pirmos rungtynės mums buvo skaudokos. Manau, kad esame kitokie šią dieną, nors ir nesame geriausios sportinės formos. Esame kitokie nei pirmose rungtynėse“, – sakė K. Kemzūra.

Ko reikia „Wolves“, kad pasiektų revanšą prieš vos kartą suklupusius paryžiečius?

„Turime sukurti pranašumą aikštėje energija, teisingais sprendimais, neprarasdami kamuolio ir nesuteikdami jiems pranašumo. Jie labai stipriai lipa ant krepšio, reikės atsiverti ginamuosius ir neleisti bėgti į greitą puolimą. Šie dalykai bus raktiniai“, – pabrėžė treneris.

„Paris Basketball“ variklis – T.J. Shortsas, kuris pelno po 17,1 taško, atlieka 7,2 rezultatyvaus perdavimo ir renka 20,8 naudingumo balo. Tiesa, gynėjas kol kas realizuoja vos 14,7 proc. tritaškių.

Vis tik K. Kemzūra sako, kad ne vien šis amerikietis gali kelti problemų.

„Jis vienas iš variklių, bet yra ir kiti pavojingi žaidėjai. Nadiras Hifi, Tysonas Wardas, Collinas Malcolmas, Mikaelis Jantunenas. Gal jie ne tokie ryškūs ir ne tiek kuriantys, bet labai svarbūs. Turime prisidėti visi prie stabdymo. Visų nesustabdysime, turime pasirinkti tai, ką galime“, – kalbėjo K. Kemzūra.

Jis taip pat atskleidė, kad aikštėje dar nesulauks Jeffery Tayloro pagalbos.

„Neplanuojame (kad J. Tayloras žais, – aut. past.). Šiandien bandys treniruotis su komanda ir matysime, kaip sureaguos kelis“, – sakė jis.

„Wolves“ ir „Paris Basketball“ mačas trečiadienį ASG arenoje – 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją