Miuncheno komanda, kurią treniruoja juodkalnietis Dejanas Radonjičius, kitą sezoną savo gretose turės net keturis Serbijos žaidėjus.

Be N. Dangubičiaus, kuris priklausė Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipai, tačiau didžiąją praėjusio sezono dalį praleido San Antonijuje besigydydamas kelio traumą, „Bayern“ marškinėlius vilkės gynėjas Stevanas Jovičius ir puolėjai Vladimiras Lučičius ir Milanas Mačvanas.

Šioje komandoje yra ir dar du Balkanų krašto žaidėjai – dvigubą Kroatijos ir Vokietijos pilietybę turintis vidurio puolėjas Leonas Radoševičius, taip pat Bosnijos ir Hercegovinos bei Vokietijos pilietybes turintis gynėjas Nihadas Džedovičius.

Komandos naujokas N. Dangubičius puikiai pažįsta trenerį D. Radonjičių – jo treniruojamas „Crvena Zvezda“ gretose gynėjas iškovojo aštuonis įvairių turnyrų nugalėtojų titulus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)