Pranešimą apie avariją kelyje amerikeičių policija gavo penktadienį. Atvykę į įvykio vietą pareigūnai rado vieną sudaužytą automobilį ir kalbėjosi su į avariją patekusio BMW markės automobilio vairuotoju. Pastarasis pareiškė, kad kitoje mašinoje, kuri ir sukėlė incidentą greitkelyje, sėdėjo buvusi NBA legenda. Neva, pamatęs, kad sukėlė avariją, D. Rodmanas iš karto pasišalino iš incidento vietos.

„Tiriame įvykio aplinkybes. Kol kas domimės, ar D. Rodmanas tikrai galėjo vairuoti kitą automobilį. Kol kas jis dar nėra įtariamasis, tik aiškinamės įvykio aplinkybes“, – situaciją komentavo policijos atstovas Florentino Olivera.

Pats D. Rodmanas nuo komentarų kol kas susilaiko.

Baigęs karjerą krepšininkas garsėjo savo laisvu gyvenimo būdu, vakarėliais, o tikrą sensaciją viso pasaulio žiniasklaidoje jis sukėlė savo viešnagėmis Šiaurės Korėjoje, kurioje D. Rodmanas rengė parodomąsias krepšinio treniruotes ir rungtynes ir, anot jo paties, artimai susibičiuliavo su šios šalies diktatoriumi Kim Jong Unu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)