Eurohoops.net skelbia, kad OLY yra pažengusiose kalbose tiek su I. Brazdeikiu, tiek su „Žalgirio“ klubu, kuriam graikai turės sumokėti 500 tūkstančių eurų išpirką.

Apie artėjantį susitarimą patvirtino ir pats krepšininkas. „Taip, planas yra rytoj sėsti į lėktuvą ir keliauti į Graikiją. Liko suderinti tik kelias paskutines detales“, – graikų televizijai „Cosmote TV“ sakė jis.

Kauno ekipa pernai su I. Brazdeikiu pasirašė dvejų metų, kurios antrieji metai aktyvavosi šią liepą, kai Iggy nesudomino NBA klubų.

Basketinside.com žurnalistas Matteo Andreani ne tik patvirtino informaciją apie netrukus įvyksiantį sandorį, bet ir pateikė daugiau detalių apie jį.

Eurolygos vicečempionai I. Brazdeikiui siūlo apie 3 milijonus eurų už sutartį pagal formulę 2+1.

NBA lygoje patirties sukaupęs puolėjas debiutiniame sezone Eurolygoje per rungtynes vidutiniškai rinko po 11,6 taško, 2,9 atkovoto kamuolio ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.


Gindamas Lietuvos garbę pasaulio čempionate 24-erių krepšininkas per susitikimą vidutiniškai įmesdavo po 11 taškų, atkovodavo po 3,5 kamuolio ir atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

I. Brazdeikis šiuo metu su Kauno komanda yra Kipre, tačiau draugiškose rungtynėse prieš tą patį Pirėjo klubą penktadienį jis ant parketo neišbėgo.

Ignas nebuvo registruotas ir antram kontroliniam susitikimui su Belgrado „Crvena zvezda“ .

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)