Pirėjo klubas išvykoje 79:74 (27:19, 24:17, 13:19, 15:19) įveikė Tel Avivo „Maccabi“ (4-3).

Mačas be žiūrovų vyko Belgrade, kuris tapo „Maccabi“ namais vykstant Izraelio ir „Hamas“ karui.

I. Brazdeikiui sužibėti ir vėl nepavyko – per 15 minučių sukrapštė 3 taškus (1/4 dvit., 0/1 trit., 1/2 baud.), atkovojo du kamuolius, atliko du rezultatyvius perdavimus ir surinko 0 naudingumo balų.

„Maccabi“ nė karto nepirmavo šiame susitikime, o didžiausia „Olympiakos“ persvara siekė 15 taškų.

Ketvirtojo kėlinio pabaigoje Tel Avivo komandai pavyko priartėti iki penkių taškų, o prasidėjus paskutinei minutei intrigą atkūrė Romano Sorkino tritaškis – 72:74. Kitoje aikštės pusėje dviem taškais atsakė Thomasas Walkupas, bet netrukus R. Sorkinas išprovokavo pražangą ir vėl sumažino atsilikimą iki dviejų taškų.

Po minutės pertraukėlės „Maccabi“ prasižengė prieš I. Brazdeikį, kuris pataikė tik pirmąjį baudos metimą. Lietuvis po antrojo netikslaus metimo pats atsikovojo kamuolį, atidavė jį Isaiah Canaanui, o amerikiečio ranka nedrebėjo ir „Olympiakos“ išsaugojo pergalę savo rankose.

„Olympiakos“ ketvirtadienį namie priims Belgrado „Crvena Zvezda“ su Roku Giedraičiu.

„Maccabi“: Romanas Sorkinas 16, Tamiras Blattas 13, Jamesas Webbas ir Jasielis Rivero po 10.

„Olympiakos“: Alecas Petersas ir Thomas Walkupas po 13, Isaiah Canaanas ir Moustapha Fallas po 10.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją