Lietuvis kol kas neranda vietos Graikijos grande, tačiau ir pats „Olympiakos“ dar ieško savo veido po dviejų lyderių netekties. Mačo penktadienį pradžia – 21 val. 15 min.

Vasarą „Olympiakos“ atsisveikino su dviem lyderiais, be kurių neįsivaizduojamos pastarųjų metų pergalės – Saša Vezenkovas patraukė laimės bandyti NBA, o Kostas Sloukas – pas amžinus varžovus Atėnų „Panathinaikos“.

Jų vietą OLY užpildė daug žemesnio kalibro vardais – Luke’u Sikma ir Nigelu Wiliamu-Gossu, o sezoną dar labiau apsunkino traumų virtinė. Dėl atsivėrusių skylių sudėtyje graikai už milžinišką išpirką iš „Žalgirio“ prieš pat sezono startą perpirko I. Brazdeikį, kuriam adaptacija Georgios Bartzoko komandoje kaip reikiant stringa.

Neseniai ekipą papildė ir dar vienas žalgirietis – Nazas-Mitrou Longas.

Delfi kviečia pažvelgti į I. Brazdeikio adaptaciją ir „Olympiakos“ žaidimą per analitinius Mykolo Stumbro sukurto įrankio Bballytics.com skaičius ir krepšinio eksperto Tomo Purlio įžvalgas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)