„Heat“ (53/24) namuose vienu tašku 87:88 (14:26, 29:18, 22:18, 22:26) krito prieš Bruklino „Nets“ (43/34) ekipą, kuri dukart iš eilės NBA čempionus šį sezoną parklupdė jau ketvirtą kartą.

Tiesa, mačo baigtis galėjo būti visai kita: paskutinės šeimininkų atakos metu perdavimo sulaukęs L. Jamesas pasiryžo galingai įkrauti kamuolį iš viršaus ir išplėšti pergalę saviškiams, tačiau iš pradžių jam kepštelėjo Joe Johnsonas, o ore akivaizdžiai taisykles pažeidė „Nets“ aukštaūgis Masonas Plumlee, kuris mušė ne per kamuolį, o per dešinę varžovo ranką. Tačiau teisėjams pasirodė, kad tai buvo švarus blokas.

„Heat“ komandai L. Jamesas surinko 29 taškus ir atkovojo 10 kamuolių. 12 taškų pridėjo Chrisas Boshas, 10 – Norrisas Cole'as.

„Nets“ gretose 19 taškų pasižymėjo Joe Johnsonas, 16 – Marcusas Thorntonas, 14 – Paulas Pierce'as, 11 – Mirza Teletovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)