Anot D. DeRozano, taikliau atakuoti jam kliudė dešinės rankos nykščio patempimas. „Man skaudėjo pirštą, tikrai skaudėjo ir kėlė diskomfortą. Tačiau tai negali būti pasiteisinimas. Taip blogai į krepšį aš daugiau nemėtysiu“, – pasibaigus rungtynėms Majamyje, kurias „Raptors“ per pratęsimą pralaimėjo 87:94, tvirtino 201 cm ūgio puolėjas.

„Dabar reikia nesiblaškyti. Negalima klausyti kritikų, reaguoti į pretenzijas, į tai susikoncentruoti. Reikia išlaikyti pozityvų nusiteikimą. Serijoje rezultatas lygus – 2:2 – ir mes keliaujame žaisti namo“, – dėstė D. DeRozanas, dėl savo beatodairiško noro pelnyti taškus sulaukiantis vis daugiau kritikos iš NBA analitikų ir buvusių lygos žvaigždžių.

Ketvirtose serijos rungtynėse, kuriose dėl čiurnos traumos negalėjo žaisti J. Valančiūnas, tragiškai krepšį atakavo ir trečiajame mače komandos didvyriu tapęs K. Lowry. Gynėjas pataikė vos 2 iš 11 metimų iš žaidimo (prametė visus 6 dvitaškius) ir susitikimą baigė savo sąskaitoje turėdamas 10 taškų.

K. Lowry dėl išnaudoto pražangų limito aikštelę buvo priverstas palikti likus žaisti 1 min. 58 sek., o be jo likę svečiai likusią atkarpą pralaimėjo 6:15.

„Aš neturiu teisės komandos įvaryti į tokią situaciją prisirinkęs pražangų. Šiandien aš pavedžiau komandą. Be manęs aikštėje žaidėjams buvo sunkiau, ką atspindi ir rezultatas. Tai reiškia, kad kaltę tenka prisiimti man“, – kalbėjo K. Lowry.

Penktosios serijos rungtynės Toronte vyks naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)