„Žalgirio“ pergalės ir patekimas į Eurolygos finalo ketvertą – istorinis momentas ne tik pačiai komandai, bet ir jos gerbėjams.

Kelionių operatorius „Kidy Tour“ ir naujienų portalas „Delfi.lt“ suteikia galimybę „Žalgirio“ klubo fanams keliauti į finalo ketverto turnyrą ir palaikyti savo komandą.

„Kidy Tour“ su partneriu paruošė specialų, tiesioginį maršrutą Vilnius – Belgradas ir du lėktuvus, kurie skraidins po 180 keleivių.

„Žinodami, jog Lietuvoje krepšinis – antra religija, nusprendėme padovanoti BC „Žalgirio“ fanams išskirtinę galimybę – greitai ir patogiai nuvykti stebėti komandos rungtynes. Kelionių į Belgradą bilietai buvo išgraibstyti akimirksniu ir net sulaukėme užklausų ar nebus papildomų tiesioginių skrydžių šia kryptimi“, – komentavo Gvidas Aukštuolis, „Kidy Tour“ direktorius.

Aviacijos paslaugas teikianti įmonių grupė „Avia Solutions Group“ su BC „Žalgiriu“ bendradarbiauja nuo 2017 m. Įmonių grupei priklausanti „KlasJet“ skraidina „Žalgirio“ komandą į Eurolygos rungtynes verslo klasės, 56 vietų Boeing 737.

Eurolygos pusfinalių tvarkaraštis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)