Rytų konferencijos pusfinalyje „Heat“ susitiks su Milvokio „Bucks“ ir Orlando „Magic“ poros nugalėtoju. Čia serijoje 3-1 pirmauja Milvokio klubas.

Nesėkmingai NBA atkrintamąsias varžybas pradėjusi Indianos „Pacers“ komanda praėjusį savaitgalį buvo sulaukusi gerų naujienų – Domantas Sabonis pasveiko ir po kelių dienų karantino būtų pasiruošęs grįžti į rikiuotę. Visgi, „Pacers“ atkrintamąsias antrus metus iš eilės pralaimėjo 0-4.

„Domantas Sabonis šį sezoną buvo geriausias mūsų žaidėjas, – po ketvirto pralaimėjimo teigė „Pacers“ strategas Nate’as McMillanas. – Atkrintamosiose tau reikia visų krepšininkų. Mums dėl to buvo sunku prisitaikyti.“

Paskutiniame mače „Pacers“ į priekį traukė startinis penketas, o atsarginių suolas pelnė tik 3 taškus, palyginimui „Heat“ atsarginiai pelnė 41 tašką. Be to, Indianos ekipa beviltiškai pralaimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių – 34-60.

„Pacers“: Victoras Oladipo 25, Mylesas Turneris 22 (14 atkov. kam.), T.J. Warrenas 21, Malcolmas Brogdonas 13 (7 rez. perd.).

„Heat“: Goranas Dragičius 23, Tyler Herro 16, Bam Adebayo 14 (6 rez. perd.), Kelly Olynyk 11 (8 atkov. kam.).

Karjeros sezoną žaidęs ir į „Visų žvaigždžių“ rungtynes pirmą kartą patekęs Domantas Sabonis iki pirmenybių sustabdymo per mačą vidutiniškai rinko po 18,5 taško, 12,4 atkovoto kamuolio bei 5 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)