Panevėžiečiai savo pranašumą įrodė lemiamame ketvirtyje. Tritaškiais varžovų krepšį suvarpę šeimininkai pataikė 6 tolimus metimus per kėlinį.

Likus 3 minutėms iki rungtynių pabaigos, Gediminas Orelikas išsilaisvino iš varžovo gynybinių pančių ir smeigė tritaškį padidindamas „Lietkabelio“ persvarą iki dviženklės (83:73).

Tris kėlinius lygiai su panevėžiečiais besikovęs Lenkijos klubas nebesurado vaistų lemiamam šeimininkų spurtui ir turėjo pripažinti N. Čanako auklėtinių pranašumą.

Ketvirtojo kėlinio pirmoje pusėje panevėžiečiai liko be Stefano Birčevičiaus, kuris už ginčus su teisėjais užsidirbo antrąją techninę pražangą ir buvo išvarytas iš aikštės.

ŠIose rungtynėse „Lietkabelis“ pataikė 13 tritaškių iš 28.

Nepaisant pergalės, Lietuvos ekipa nebeturi šansų patekti į Europos taurės atkrintamąsias. Paskutines šio sezono rungtynes tarptautinėje scenoje „Lietkabelis“ žais namuose prieš „U-BT Cluj-Napoca“ iš Rumunijos.

„Lietkabelis“: Deividas Sirvydis 21, Dovis Bičkauskis (5 atk., 6 rez. p.) 17, Gabrielius Maldūnas 13, Gediminas Orelikas 9. Liutauras Lelevičius, Vytenis Lipkevičius ir Džiugas Slavinskas po 8.

„Šlask“: Hassani Gravett 21, Dušanas Miletičius 16, Marekas Klassenas 11.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją