Į priekį pabėgę jau pirmame kėlinyje, baigiantis antrajam svečiai iš Vitorijos jau triuškino „Fenerbahče“ (48:27), bet po pertraukos turkai pabandė kilti į šturmą ir spurtavę 0:8 atsilikimą sumažino iki 4 taškų (60:56).

Visgi baskų atstovai spaudimą atrėmė – Tadas Sedekerskis verste įvertė dvitaškį pargriaudamas varžovą ant parketo, tritaškį pridėjo Marcusas Howardas ir situacija buvo stabilizuota (65:56). Ketvirto kėlinio pabaigoje šeimininkai pakilo į dar vieną svečių krepšio apgultį, bet baskai atsilaikė – 76:70 (21:13, 31:20, 15:23, 9:14).

T. Sedekerskis žaidė naudingiausiai iš visų „Baskonia“ krepšininkų – puolėjas per 22 min. pelnė 8 taškus (3/4 dvit., 2/3 baud.), atkovojo 7 kamuolius atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 17 efektyvumo balų.

Antrasis „Baskonia“ ekipos lietuvis Rokas Giedraitis šį kartą liko be taškų. Snaiperis per 15 min. nepataikė nė vieno iš trijų tritaškių, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir mačą užbaigė su neigiamu efektyvumo koeficientu (-3).

M. Howadas svečiams pelnė 15, Pierria Henry – 13, Maikas Kotsaras ir Matthew Costello (9 atk. kam.) – po 10 taškų.

„Fenerbahče“ gretose 14 taškų surinko išsibaudavęs Marko Guduričius. 12 – Tonye Jekiri, po 11 – Melihas Mahmutoglu ir Nickas Calathes'as.

Primename, kad šios „dvigubos“ Eurolygos savaitės metu „Baskonia“ iš Stambulo išsiveža dvi pergales – trečiadienį Ispanijos ekipa 83:78 įveikė ir titulą ginančią „Anadolu Efes“ komandą.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją