Džiūgauti graikas penktadienį galėjo ne tik dėl rezultato – nors ir praradęs pusę gynėjų grandies bei pagrindinį vidurio puolėją, Pirėjo „Olympiakos“ iš teisingų vėžių niekur neiškrypo ir šventė pergalę 95:76.

Kitaip nei „Žalgiriui“, Eurolygos vicečempionams nepakenkė ir nacionalinių taurių turnyrų bei rinktinių atrankos varžybų pertrauka – Graikijos klubas pratęsė sėkmingą atkarpą, iškovodamas ketvirtą pergalę paeiliui.

O kauniečius OLY pranoko jau šeštą kartą iš eilės.

Dėl to G. Bartzokas pirmiausia dėkojo savo kapitonui Kostui Papanikolaou.

„Prieš rungtynes jam labai skaudėjo nugarą – negalėjo net pajudėti. Bet gydytojas suleido vaistų injekciją, ir jis žaidė 28 minutes. Esu nepaprastai dėkingas už tokį pasiaukojimą.

Ačiū ir visai komandai – daugybė rezultatyvių perdavimų (23 – Delfi), nuostabus pataikymas iš dviejų taškų zonos (78 proc.). Viskas rodo, kad kontroliavome žaidimo tempą ir susikūrėme daug gerų progų metimams“, – komentavo 58-erių specialistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)