„Turėjome labai daug problemų. Kontroliavome žaidimą pirmoje mačo pusėje, bet nustojome rungtyniauti antrojoje. Nebuvome ištikimi sau, savo žaidimo filosofijai“ , – apgailestavo A. Abrinesas.

Būtent A. Abrinesas pralaimėtame pusfinalyje buvo rezultatyviausias Barselonos klubo krepšininkas. Per 18 minučių jis pelnė 16 taškų (1/2 dvit., 4/8 trit., 2/2 baud.), atkovojo 4 kamuolius ir surinko 14 naudingumo balų. Tai beveik ketvirtadalis visų (59) komandos surinktų naudingumo balų.

„Labai skaudu. Po tokių nesėkmių visada yra labai sunku. Bet yra kaip yra. Mes nusipelnėme pralaimėti, varžovai žaidė geriau“, – sakė 2012-2016 metais Barselonoje augęs ir nuo 2019 metų į ją sugrįžęs ispanas.

„Barca“ buvo laikoma šios pusfinalio akistatos favorite, tačiau A. Abrinesas nemano, kad „Real“ buvo nuvertinti. Tiesa, 29-erių krepšininkas pripažino, kad katalonus nustebino varžovų žaidimo pokyčiai rungtyniaujant be suspenduoto Guerschono Yabusele.

„Nors ir praradęs kelis svarbius žaidėjus, tai yra didelis klubas, turintis nuostabius krepšininkus. Jie turi labai daug patirties. Žaisdami be ketvirto numerio, be Yabusele, jie žaidė kitokį krepšinį, o mes neradome būdų nuo tokio krepšinio apsiginti“, – sakė A. Abrinesas.

Ilgametis „Barcos“ žaidėjas vasarą taps 30-mečiu iki šiol taip ir netapęs Eurolygos čempionu. Širdį po dar vieno nesėkmingo pusfinalio atvėręs atletas pripažino, kad „Barcelonos“ žaidėjus galimai slegia psichologinės bėdos.

Rokas Jokubaitis

„Kiekvieną kartą atėjus lemiamoms sezono kovoms bandome viską padaryti kuo įmanoma geriau, bet išeina šūdas (angl. shit happensaut. pastaba). Panašu, kad turime psichologinių problemų“, – sakė A. Abrinesas.

„Dabar reikia bandyti grįžti čia ketvirtą kartą ir tikėtis, kad titulai ateis“, – pridūrė Šarūno Jasikevičiaus auklėtinis, taip pat pabrėžęs, kad šį sezoną „Barcai“ būtina susigrąžinti bent jau Ispanijos čempionės titulą.

O iki kovų vietiniame fronte „Barca“ dar sužais vieną mačą Eurolygoje – sekmadienį katalonai dėl trečiosios vietos Kaune varžysis su „Monaco“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją