Bendraudamas su naujienų agentūra EFE J. Cubellsas tvirtino, kad komanda visada pasitikėjo lietuviu, atvedusiu juos į du Ispanijos čempionų titulus ir tris Eurolygos finalo ketvertus.

„Mes visada pasitikėjome Šaru. Santykiai buvo nuoširdūs, jis davė mums tris sėkmingus metus ir leido sugrįžti į elitą. Naujo susitarimo nepasiekėme dėl biudžeto ir sporto planavimo klausimų“, – kalbėjo „Barcelonos“ galva.

J. Cubellsas pridėjo, kad Rogerio Grimau paskyrimui treneriu nuo pat pirmos dienos pritarė ir „Barcelonos“ prezidentas Joanas Laporta.

„Pažįstame jį daugelį metų. Tai pamatuota rizika, kurią klubas jau yra padaręs su Xavi Pascualiu. Futbole turime Pepo Guardiolos ir Xavi pavyzdžius“, – dėstė jis.

Vasarą klubas vienašališkai nutraukė dviejų krepšininkų sutartis – Cory Higginso ir Nikola Mirotičiaus. J. Cubellsas pabrėžė, kad N. Mirotičiaus kontraktas buvo paveldėtas iš buvusios klubo valdžios ir nepakeliamas, kai nuspręsta mažinti krepšinio sekcijos biudžetą nuo 40 iki 28 mln. eurų.

„Jeigu agentas būtų buvęs kiek jautresnis komandos atžvilgiu, viskas būtų susiklostę kitaip. Nikola buvo labai laimingas Barselonoje“, – tęsė vadovas.

J. Cubellsas džiaugėsi, kokią sudėtį pavyko surinkti ir yra įsitikinęs, kad artėjantį sezoną katalonai kovos dėl visų įmanomų titulų.

Jis taip pat prognozavo, kad sumažinus biudžetą „Barcelonos“ krepšinio klubo metinis deficitas sieks apie 13 milijonų eurų. Praėjusį sezoną jis buvo net 30 mln.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)