Kalbėdamas Katalonijos radijo „Tot Gira“ laidoje 30-metis krepšininkas išskyrė esminius skirtumus tarp šių strategų ir pripažino, kad pokytis trenerio kėdėje jam patinka.

„Grimau yra labai artimas žmogus, kuris kalbasi su tavimi ir stengiasi viską paaiškinti su pagarba ir geromis manieromis. Matau gerą komandinę dvasią ir tai padeda mums. Jie – visiškai skirtingi žmonės. Šaras yra ekspresyvesnis ir daugiau rėkia“, – kalbėjo krepšininkas.

Jam su Š. Jasikevičiumi teko dirbti tris sezonus. A. Abrineso teigimu artėjantį sezoną „Barcelonos“ ekipos žaidimo stilius ir veidas keisis kardinaliai.

„Žaidimo idėjos skiriasi itin stipriai, lyginant su Šaro era. Reikės laiko adaptacijai, bet tikiu, kad tuo metu išliksime konkurencingi. Komanda parodė didelį pasitikėjimą savo žmogumi ir Rogeris nusipelno tokios progos po to, ką čia nuveikė kaip žaidėjas“, – įsitikinęs A. Abrinesas.

Pirmąjį testą R. Grimau išlaikė – „Barcelona“ Katalonijos taurės pusfinalyje 104:92 (29:24, 17:27, 31:17, 27:24) įveikė Žironos „Basquet“. Finale ji susikaus su Manresos „Baxi“.

„Barcelonai“ Nicolas Laprovittola pelnė 20, Oscaras Da Silva 15, Jabari Parkeris ir Nikola Kaliničius po 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją