Šeimininkai kur kas užtikrinčiau pradėjo susitikimą ir pirmoje jo dalyje mėgavosi 16 taškų persvara. Bet „Unicaja“ kibo į atlapus trečiame kėlinyje, kai skirtumas ištirpo vos iki 2 taškų.

Katalonams teko sukąsti dantis ir grumtis iš naujo. Tai padaryti padėjo ir sėkmingas Roko Jokubaičio žaidimas po pertraukos – „Barcelona“ įžaidėjas per 17 min. surinko 9 taškus (3/4 dvitaškių, 0/1 tritaškio, 3/3 baudų), atliko 4 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 2 kamuolius.

Lietuvis iš viso užsitarnavo 16 naudingumo balų ir pagal šį rodiklį buvo geriausias savo komandoje.

Nikola Mirotičius pasižymėjo 14, Sertačas Šanli – 13, Alexas Abrinesas ir Janas Vesely – po 12 taškų.

Vis dėlto be dramos nugalėtojai neapsiėjo. Laimės paukštę taktinių pražangų ir baudų metimų loterijoje mėginęs sučiupti „Unicaja“ klubas mačo pabaigoje susikūrė progą išsigelbėti, bet per paskutines 3 sek. suregzti atakos nesugebėjo.


Malagos ekipoje išsiskyrė 19 taškų sumetęs Yankuba Sima.

Kitos serijos iki trijų pergalių rungtynės laukia penktadienį.

Primename, kad andalūzai šiemet sensacingai nudžiovė Karaliaus taurę, paeiliui nurungę ir titulą gynusią „Barcelona“, ir šalies čempioną Madrido „Real“.

Pastarasis kitame ACB lygos pusfinalyje su Badalonos „Joventut“ kol kas atsilieka 0-1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją