Belgrado „Partizan“ klubas ketvirtadienį oficialiai paskelbė pratęsęs sutartį su savo lyderiu, Serbijoje rungtyniaujančiu nuo 2021 metų ir šiemet išrinktu į antrą Eurolygos simbolinį penketą.

30-metis krepšininkas šiame Eurolygos sezone kaupė 16,1 taško ir 2,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką. ABA (Adrijos) lygoje, kurios čempionu „Partizan“ tapo po dešimtmečio pertraukos, K. Punterio vidurkiai siekė 9,9 taško ir 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

Savaitės pradžioje skelbta, jog amerikietis – jau viena koja „Barcelona“ gretose.

Ši žinia pasirodė iškart po to, kai Ispanijos čempionai oficialiai išsiskyrė su Š. Jasikevičiumi, iš kurio įgaliojimus perėmė iki tol klubo jaunimą treniravęs Rogeris Grimau.


Ketvirtadienį pranešta ir dar viena naujiena – penkerius metus „Barcelona“ garbę gynęs Kyle‘as Kurice‘as pasibaigus sutarties galiojimui naują darbovietę susirado Rusijoje.

Oficialiai paskelbta, jog 33-ejų amerikietis, turintis ir Slovakijos pilietybę, prisijungs prie buvusio „Barcos“ stratego Xavi Pascualio Sankt Peterburgo „Zenit“ klube.

Vienas geriausių savo kartos Eurolygos snaiperių paskutiniame sezone ilgai gydėsi traumą ir buvo praradęs vietą komandoje. Per 22-ejas sužaistas rungtynes jis vidutiniškai rinko po 5 taškus, iš toli atakuodamas 44 proc. tikslumu (Ispanijos čempionate – 7,1 tšk.).

Dvejų metų kontraktą pasirašęs K. Kurice‘as nepaisant karo Ukrainoje grįžta į komandą, kuriai jau atstovavo 2017-2018 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)