Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos komandos pergale pasibaigusiose rungtynėse daugiausiai rezultatyvių perdavimų Eurolygos istorijoje atlikusiu krepšininku tapo „Barcos“ įžaidėjas Nickas Calathesas, sąraše pralenkęs Vassilį Spanoulį.

Didžiąją laiko dalį nedidele persvara pirmavę katalonai varžovams visiškai sugrąžinti intrigą ir netgi persverti rezultatą trumpam leido ketvirtame kėlinyje, tačiau lemiamomis akimirkomis „Monaco“ keletą kartų apmaudžiai suklydo ir turėjo pripažinti šeimininkų pranašumą.

Viena iš svečių problemų buvo ir rezultatyviai žaidusio Donato Motiejūno baudų pataikymas. Lietuvis svečiams surinko 14 taškų, tačiau realizavo vos 2 iš 7 baudų. Taip pat vidurio puolėjas prametė visus 3 tritaškius, realizavo 6 iš 9 dvitaškių, atkovojo 7 kamuolius ir surinko 14 efektyvumo balų.

Mike'as Jamesas pralaimėjusiems surinko 19, Dwyane'as Baconas – 16 taškų.

„Barcelonos“ gretose rezultatyviausias buvo neseniai su klubu kontraktą pratęsęs Dante Exumas, pelnęs 22 taškus (5/6 dvit., 2/3 trit., 31 naud. bal.). Nikola Mirotičius ir Brandonas Daviesas pridėjo po 11, N. Calathesas 10 (6 rez. perd.) taškų. Rokas Jokubaitis per 10 min. surinko 7 taškus (2/3 dvit., 1/1 trit.), atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir kartą suklydo.

Kitą savaitę „Barcelona“ viešės Kaune, kur kovo 11-osios vakarą susikaus su „Žalgiriu“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją