Katalonų taurės finale „Barcelonos“ laukia Badalonos „Joventut“ komanda.

2022-2023 metų sezoną Žironos „Basquet“ pirmą kartą žais Ispanijos aukščiausioje krepšinio lygoje. Ispanų krepšinio legendos Marco Gasolio įkurtas klubas praėjusį sezoną su paties M. Gasolio pagalba aikštėje sugebėjo pakilti iš žemesnės lygos.

Rokas Jokubaitis nugalėtojams pelnė 12 taškų ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus, o rezultatyviausias Šaro treniruojamoje ekipoje buvo 13 taškų pelnęs naujokas Tomašas Satoransky. Po 10 taškų pridėjo Janas Vesely ir Mike'as Tobey.

Žironos ekipai, kurią treniruoja Aito Garcia Renesesas, 25 taškus pelnė Dušanas Miletičius. Aikštėje pasirodęs M. Gasolis nebuvo rezultatyvus – surinko 6 taškus.

„Barcelona“ komandoje vis dar nežaidžia lyderis Nikola Mirotičius, kuris tęsia reabilitaciją po operacijos. Kol kas „Barca“ vadovybė labai miglotai kalba apie jo sugrįžimą į aikštę: „Jis yra geriausių gydytojų rankose. Viliamės, kad jis grįš kaip įmanoma greičiau.“


Pirmą pralaimėjimą patyrė Eurolygos sezonui besirengiantis Stambulo „Anadolu Efes“ klubas. Ergino Atamano auklėtiniai išvykoje 82:85 (22:20, 20:27, 23:21, 17:17) nusileido Venecijos „Umana Reyer“ ekipai.

Iki tol kontrolinėse rungtynėse Eurolygos čempionai triumfavo visus septynis kartus.

Iki šiol pasiruošime Eurolygos čempionai buvo laimėję visas septynerias rungtynes.

Nugalėtojams 20 taškų pelnė Michaelas Bramosas, o „Anadolu Efes“ komandoje rezultatyviausi buvo Willas Clyburnas ir Vasilje Micičius, pelnę atitinkamai 23 ir 19 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją