Nors galutiniai taškai dar nesudėti, toks scenarijus yra labai reali galimybė, teigia leidinys.

Brangiausias Katalonijos sostinės klubo žaidėjas Nikola Mirotičius šią vasarą gali palikti „Barceloną“.

Iš Juodkalnijos kilusio puolėjo sutarties vertė kitam sezonui siekia apie 10 milijonų eurų ir taupymo režimą įjungsiančiai „Barcai“ yra kaip viena pagrindinių opcijų, kaip sumažinti savo finansinę naštą.

Nuo 2019-ųjų „Barcelonos“ garbę ginantis Miro taip ir neiškovojo Eurolygos čempiono titulo, o per lemiamas kovas neretai tapdavo didžiuliu nusivylimu. Štai šiemet per pusfinalį Kaune su Madrido „Real“ komanda (66:78) lyderiu turėjęs būti Nikola nepriminė nė savo paties šešėlio ir finišavo su vos 3 taškais (1/10 metimas iš žaidimo) bei minus 2 naudingumo balais.

Taip pat kalbama apie tai, kad Šarūnas Jasikevičius gali likti Barselonoje, jei sutiks gerokai susimažinti dabartinį atlyginimą.

Katalonai su Šaru trečius metus paeiliui bergždžiai medžiojo Eurolygos čempionų titulą. Pernai „Barca“ pusfinalyje taip pat krito prieš tą patį „Real“ ir tenkinos trečia vieta, o užpernai suklupo tik finale prieš Stambulo „Anadolu Efes“. Tiesa, 2018-aisiais su „Žalgiriu“ Š. Jasikevičius laimėjo trečią vietą.

„Barcelona“ yra triumfavusi 2003 (kartu su Š. Jasikevičiumi) ir 2010 metais su Ricky Rubio.

Pastarasis, nuo 2011 metų rungtyniaujanis už Atlanto, svarsto apie galimybę baigti etapą NBA ir grįžti į Europą.

„Pradedu svarstyti apie sugrįžimą namo, į Ispaniją, Barseloną, ten, iš kur esu kilęs“, – kalbėjo 32-ejų metų gynėjas, pergales Katalonijoje kalęs 2009-2011-aisiais.

Pats Barselonos klubas vykstant ACB lygos atkrintamosioms jokių gandų nekomentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją