„Barca“ finale po atkaklios kovos 81:79 (18:20, 16:27, 32:11, 15:21) įveikė Manresos BAXI klubą ir kataloniškąjį trofėjų į viršų iškėlė 24-ąjį kartą istorijoje.

Pirmuosius du kėlinius 13 taškų skirtumu (34:47) pralaimėję Barselonos atstovai po didžiosios pertraukos susikaupė ir panaikino dviženklį deficitą, bet pergalę išplėšė tik paskutinėmis sekundėmis, kai dvitaškį pataikė Janas Vesely, o manresiečiai prametė tritaškį.

Pastariesiems Martinas Gebenas per 18 minučių surinko 7 taškus (3/7 dvitaškiai, 0/1 tritaškių, 1/2 bauda) ir 4 atkovotus kamuolius kamuolius.

Nugalėtojams J. Vesely parūpino 13, Alejandro Abrinesas – 11, Nicolasas Laprovittola – 10, o Tomašas Satoransky – 9 taškus.

Nesužibėjo „Barcos“ naujokai Willy Hernangomezas (4 tšk.) ir Jabari Parkeris (5 tšk.). Tuo metu Lietuvos rinktinės įžaidėjas Rokas Jokubaitis dar nebuvo spėjęs grįžti iš pasaulio čempionato.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją