32 minutes žaidęs S.Nelsonas pataikė 8 dvitaškius iš 13, 7 baudas iš 8, po abiem krepšiais sugriebė po 10 kamuolių, išprovokavo 7 varžovų pražangas, perėmė 3 kamuolius ir blokavo vieną metimą.

„Nelsonas ketvirtajame kėlinyje visą žaidimą perėmė į savo rankas. Jis turėjo neįtikėtinai daug energijos“, – po pergalingai pasibaigusios dvikovos teigė Bambergo klubo treneris Dirkas Bauermanas.

Pats amerikietis savo pasirodymo stengėsi nesureikšminti, teigdamas, kad pergalė prieš „Benetton“ buvo visos komandos pasiekimas.

Visų laikų geriausias Eurolygos rezultatas priklauso Tanokai Beardui, 2004 metų sausį rungtynėse su Bolonijos „Climamio“ surinkusiam 63 naudingumo balus.

Penktą-septintą vietas tarp naudingiausių aštuntosios savaitės žaidėjų kartu su ispanu Jorge Garbajosa (Malagos "Unicaja") ir graiku Theodorasu Papaloukasu (Maskvos CSKA) pasidalijo Vilniaus "Lietuvos ryto" vidurio puolėjas Robertas Javtokas. Visi jie surinko po 29 naudingumo balus.

Sostinės ekipos krepšininkas pergalingose (80:52) trečiadienio rungtynėse į Zagrebo "Cibona" (Kroatija) komandos krepšį įmetė 15 taškų, atkovojo 13 ir perėmė 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo 3 varžovų metimus, kartą suklydo, keturis sykius prasižengė ir privertė varžovus prasižengti 5 kartus. Per 31 minutę R.Javtokas pataikė 7 dvitaškius iš 9 ir 1 baudos metimą iš 3.

Antras tarp naudingiausių savaitės krepšininkų liko 36 naudingumo balus surinkęs Marko Popovičius (Stambulo "Efes Pilsen"), o trečią-ketvirtą vietas su 31 balu pasidalijo Sienos "Montepaschi" (Italija) ekipos vidurio puolėjas Roberto Chiacigas ir Tel Avivo "Maccabi" (Izraelis) komandos gynėjas Anthony Parkeris.