Lietuvės beveik visas rungtynes kontroliavo situaciją ir turėjo dviženklią persvarą, bet kojos vos vėl nepakišo prastai sužaistas ketvirtasis kėlinys.

Per jį šešiolikmetės pelnė tik keturis taškus ir leido varžovėms priartėti. Trapią persvarą vis dėlto pavyko išsaugoti iki finalinės rungtynių sirenos ir iškovoti pirmą pergalę turnyre.

Vakar lietuvės turėjo pripažinti Latvijos bendraamžių pranašumą – 57:64, o Baltijos taurės turnyrą trečiadienį baigs rungtynėmis su antraja Estijos rinktine. Susitikimo pradžia 10 val.

Lietuva: S. Visockaitė 15 tšk. (12 at. kam.), G.S avostaitė 10 tšk., U. Čižauskaitė 8 tšk. (10 at. kam.).

Estija: A.Asi 28 tšk., I.Okuneva 7 tšk., T.Kaamer 5 tšk.

Rugpjūčio 17-25 dienomis Kaune vyks „Always“ Europos jaunučių merginų A diviziono krepšinio čempionatas, kuriame varžysis 16 stipriausių Europos komandų.

Jos rungtyniaus Kauno krepšinio mokyklos „Žalgiris“ salėje (Naglio g. 4a) ir Kauno sporto halėje. Lietuvos jaunučių merginų rinktinė kausis D grupėje kartu su Danijos, Vokietijos ir Rusijos rinktinėmis. Lietuvės grupės ir aštuntfinalio rungtynes žais Kauno sporto halėje. Įėjimas į visas rungtynes nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)