Trečiadienį „Vytautas Mineral SPA“ poilsio zonoje vakarieniavę Ballai nebuvo išrankūs.

Pagrindiniam patiekalui visi šeimos nariai užsisakė po naminį steiką su gruzdintomis bulvytėmis. Svarbiausias Ballų pageidavimas – visada ledinis stalo vanduo, šviežiai spaustos apelsinų sultys, o kambariuose bet kuriuo paros metu turi būti pieno.

Kaip sakė viešbučio atstovai, po vakarienės skandalingoji šeima liko patenkinta tiek maisto, tiek aptarnavimo kokybe.

„Jie nesitikėjo, kad čia viskas bus aukščiausio lygio, todėl atrodė maloniai nustebę“, – sakė SPA atstovė.

Nors kelionė iki Lietuvos buvo labai ilga, pakilę nuo vakarienės stalo, krepšininkai ir jų tėvas neskubėjo link savo miegamųjų. LaVaras pageidavo pamatyti treniruoklių salę ir tik apie 00.30 val. visa šeima patraukė į savo kambarius.

Ketvirtadienį 9-tą valandą ryto Ballai bendroje salėje, kartu su visais kitais viešbučio gyventojais, pusryčiavo prie švediško stalo. Tiesa, jaunėlis LaMelo, kuris trečiadienį atrodė nuvargintas kelionės, pramiegojo pusryčius, todėl jam asmeniškai maistas buvo patiektas į jo apartamentus.

Kaip sako viešbučio atstovė, beveik visas patiektas maistas įtiko garsiesiems Ballams, tačiau vienas patiekalas, visgi, sukėlė abejonių.

„Jie ragavo viską, išskyrus avižinę košę. Jiems tai pasirodė labai keistas dalykas, teiravosi – kas čia? Mes paaiškinome, tačiau jie nesusigundė paragauti“ – pasakojo SPA atstovė.

Papusryčiavę Ballai mielai fotografavosi su kitais poilsiautojais, dalino autografus. Vėliau krepšininkai lepinosi viešbučio baseine.

Kiekvieną ekstravagantiškojo LaVaro ir jo šeimos žingsnį seka filmavimo kameros. Iš JAV atvykę operatoriai ir prodiuseriai tęsia realybės šou „Ball in the Family“ filmavimo darbus.

Ketvirtadienio vakare LiAngelo ir LaMelo planuoja individualią treniruotę krepšinio aikštelėje.

Tikrasis brolių Ballų iššūkis prasideda penktadienį – laukia pirmoji oficiali treniruotė, vilkint Prienų-Birštono „Vytauto“ marškinėlius, susitikimas su vyriausiuoju treneriu Virginijumi Šeškumi bei pažintis su komandos draugais.

Kaip sako „Vytautas Mineral SPA“ atstovai, savaitgalį planuojama visos komandos vakarienė, kurios metu broliai Ballai ir jų tėvas turės galimybę neoficialioje aplinkoje pabendrauti su komanda.

Pirmosios rungtynės, kuriose tikimasi ant parketo išvysti brolius Ballus įvyks sausio 9 d. Baltijos krepšinio lygoje (BBL) „Vytautas“ namuose priims Minsko „Cmoki“ komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (490)