Septintą nesėkmę XVIII ture patyrė bei į penktą poziciją smuktelėjo Aušros Bimbaitės atstovaujama Kursko „Dinamo“ komanda, kurią treniruoja Alfredas Vainauskas ir Saulius Vadopalas. Kursko klubas namuose nelauktai 76:80 (21:19, 22:16, 17:21, 16:24) nusileido septintoje pozicijoje likusiam Ivanovo „Energija“ (6/12) ekipai.

Lietuvė šeimininkėms pelnė 3 taškus ir sugriebė 2 kamuolius. Per 13 su puse minutės (13:21) Aušra Bimbaitė pataikė 1 tritaškį iš 2 bei prametė vienintelį mestą dvitaškį.

26 taškus į viešnių krepšį įmetė Epiphanny Prince, 9 - Jekaterina Lisina.

Nugalėtojoms Olga Ovčarenka ir Leah Metcalf pelnė po 17 taškų, Natalija Trofimova - 13.

Reguliaraus sezono nugalėtojomis tapo Eurolygos čempionės Jekaterinburgo UGMK (16/2) krepšininkės, savo aikštėje nusileidusios antrą vietą užėmusiam Vidnojės „Sparta&K“ (14/4) klubui.

Jau penktadienį (balandžio 5 d.) prasidėsiančioje ketvirtfinalio serijoje iki dviejų pergalių „Nadežda“ komanda žais su šeštoje pozicijoje likusia Vologdos „Čevakata“ (7/11) ekipa, o Kursko „Dinamo“ krepšininkių varžovus bus ketvirtą vietą užėmęs Maskvos „Dinamo“ (12/6) klubas. Pirmos serijos rungtynės penktadienį bus žaidžiamos Rostove ir Kurske, o antri serijos susitikimai pirmadienį vyks jau Orenburge ir Maskvoje.

Jei prireiks trečių serijos rungtynių, jos antradienį taip pat bus žaidžiamos Orenburge ir Maskvoje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją