Australams tai buvo trečioji pergalė iš keturių galimų, galutinai užtikrinusi ne tik vietą ketvirtfinalyje, bet ir praktiškai garantavusi antrąją poziciją A grupės turnyro lentelėje.

Kinai savo varžovams rimčiau priešinosi tik pirmoje mačo pusėje, tačiau ir jos metu Okeanijos atstovų pranašumas nuolat augo. Sužaidus 20 min. Australijos komanda jau pirmavo dviženkle persvara 44:34, o po pertraukos šis pranašumas tik dar labiau padidėjo.

Rezultatyviausias australų gretose buvo 17 taškų pelnęs Cameronas Bairstow. 15 taškų pridėjo žalgirietis Brockas Motumas, po 12 – Aronas Baynesas, Davidas Andersenas ir Ryanas Broekhoffas.

Kinijos komandai, kuri pralaimėjo visas čempionate žaistas rungtynes, 20 taškų pelnė Yi Jianlianas.

Kinams turnyre liko sužaisti vienas rungtynes, kurios azijiečiams nieko nebelems. Paskutiniame rate jie susitiks su serbais. Tuo metu australai paskutiniame ture žais su Venesuelos komanda.

Anksčiau Australijos rinktinė ant menčių paguldė Prancūzijos ir Serbijos krepšininkus bei tik po labai atkaklios kovos nusileido JAV – 88:98.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)