„Privalėsime žaisti virš savo galimybių ribos, juolab turime atsižvelgti į savo atsarginių suolelį ir rotacijos galimybes“, – teigė S. Pianigiani, atkreipęs dėmesį ne tik į traumų išretintą ekipos sudėtį – ilgam iš rikiuotės iškritęs Nemanja Nedovičius, bet ir prie nacionalinės rinktinės prisijungsiančius Simmone Fontecchio ir Christianą Burnsą.

„Žalgirio“ pozicija turnyro lentelėje nėra teisinga. Kauno klubas išsaugojo eilę krepšininkų kurie pavasarį žaidė Finalo ketverte, be to, paskutines trejas rungtynes pralaimėjo po netaiklių paskutinių metimų, pavyzdžiui, rungtynės su „Barcelona“ ar CSKA.

Tai komanda, kuri žaidžia su didele energija ir norės mus spausti nuo pat rungtynių pradžios“, – kalbėjo „AX Armani“ strategas, kurio auklėtiniai paskutiniame mače 80:90 nusileido „Barcelona“ krepšininkams. Tiesa, tik rungtynių pabaigoje svečiams iš Italijos pavyko išvengti sutriuškinimo: po trijų kėlinių komandas skyrė 20-ies taškų praraja, kurią „AX Armani“ pavyko sumažinti pačioje mačo pabaigoje.

„Privalėsime išlaikyti aukštą tempą, nenusileisti varžovams energijos lygiu, kaip tai nutiko Barselonoje.

Tad visų pirma teks atlaikyti šeimininkų spaudimą, neprarasti kamuolių, sutelkti dėmesį į tas situacijas, kuriose „Žalgiris“ gali įgyti pranašumą. Pavyzdžiui, iš po užtvarų sukuriamos progos atakuoti Artūrui Milakniui. Be to, privalėsime gerai kovoti dėl kamuolių, antraip varžovai gali šioje vietoje dominuoti ir susikurti ne vieną gerą šansą kartoti metimus“, – teigė krepšinio specialistas.

„Ne laikas skųstis, tie praradimai telkia komandą. Privalome gerai sužaisti ir išlaikyti tą pagarbą, kurią šiuo metu Eurolygoje esame užsitarnavę“, – prieš kelionę į Kauną klubo svetainei kalbėjo S. Pianigiani.

Primename, kad rungtynės Kaune ketvirtadienį prasidės 20 val.

Eurolygos rikiuotė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, taškų santykis):

1.Real81119
2.Fenerbahče8166
3.CSKA8164
4.Anadolu Efes7249
5.AX Armani6325
6.Barcelona6324
7.Panathinaikos5418
8.Olympiakos547
9.Bayern4511
10.Žalgiris36-1
11.Baskonia36-6
12.Chimki36-11
13.Budučnost27-80
14.Gran Canaria27-95
15.Maccabi18-66
16.Daruššafaka18-124

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)