„Virtus“ šiame susitikime nė karto neatsiliko ir įsirašė trečią pergalę iš eilės. Savo ruožtu ALBA suklupo jau ketvirtą kartą iš eilės.

Trijų Marco Belinelli tritaškių užkurta „Virtus“ pirmame kėlinyje spurtavo 16:0 ir šovė į priekį 26:8. Netrukus skirtumas šoktelėjo iki 26 taškų, bet ALBA pabandė atkurti intrigą po pertraukos.


Sterlingas Brownas pelnė šešis taškus iš eilės, Matteo Spagnolo pridėjo dvitaškį su pražanga ir šeimininkai nukirpo deficitą iki vienženklio – 49:58.

Vis tik tada Iffe Lundbergas dvitaškiu ir tritaškiu išjudino „Virtus“ puolimą, dar vieną tolimą metimą pridėjo Awudu Abassas ir Bolonijos ekipa vėl nutolo per saugų atstumą 71:54.

Berlyno ekipa susitikime suklydo 17 kartų, atliko vos 8 rezultatyvius perdavimus, o kovą dėl kamuolių pralaimėjo 31:39.

ALBA: J. Thiemannas ir M. Spagnolo po 13, S. Brownas 12.

„Virtus“: T. Šengelija (5 atk. kam., 5 rez. perd.) ir B. Dunstonas po 12, I. Lundbergas 11, D. Hackettas 10, M. Belinelli ir A.Abassa po 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją