„Kings“ (17/14) penktadienį savo aikštėje netikėtai 111:125 turėjo pripažinti vienos iš Rytų konferencijos autsaiderių Vašingtono „Wizards“ (13-21) pranašumą.

Likus žaisti tris minutes iki rungtynių pabaigos trigubą dublį fiksavęs D. Sabonis susižeidė ranką, patraukė į rūbinę laikydamasis už jos ir daugiau aikštėje nebepasirodė.

Pirmadienį klubas pranešė, jog aukštaūgis patyrė dešinės rankos nykščio lūžį.

„Kings“ lietuvio neišbraukė iš rikiuotės prieš artimiausias trečiadienio rungtynes prieš Denverio „Nuggets“, vadinasi, D. Sabonis galėtų rungtyniauti ir su traumuotu pirštu.

Anot ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowski, lietuvis – varomoji komandos jėga šiame sėkmingame „Kings“ sezone: vidutiniškai pelno po 17,9 taško, atkovoja po 12,4 kamuolių ir atlieka po 6,7 rezultatyvaus perdavimo.

Dabar 6-ą vietą Vakarų konferencijoje užimantis Sakramento klubas į atkrintamąsias nėra patekęs nuo 2005/2006 sezono – tai ilgiausia serija lygoje.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją