Pirmadienį nevaldomo pirmą kartą titulą laimėjusių „Nuggets“ atstovų džiaugsmo siautulyje dėl Billo Russello vardo apdovanojimo buvo iškilę mįslių.

Jų užminė pats laureatas – N. Jokičius, atžygiavęs duoti interviu po paskutinių finalo rungtynių su Majamio „Heat“ ekipa.

„Turiu pasakyti, kad esu kalbinusi nemažai finalo MVP, bet tu pirmas, kuris rankose neturi savo prizo“, – pastebėjo ESPN žurnalistė Malika Andrews.

„Nežinau, kur jis. Palikau jį Sparky kabinete, bet ten jo nebėra“, – pečiais traukė N. Jokičius.

Sparky Gonzalezas nuo 1987 metų dirba „Nuggets“ inventoriaus vadybininku.

Ketvirtadienį ta pati M. Andrews paskelbė, jog finalo MVP apdovanojimas „atsirado“ – pasirodo, saugiai jį paslėpęs buvo būtent ilgametis „Nuggets“ darbuotojas, pasirūpinęs, kad švenčiantys krepšininkai nepraganytų trofėjaus.

Per apdovanojimų ceremoniją užmaršus N. Jokičius jau buvo jį palikęs ant pakylos.

„Sparky turi apdovanojimą, jis išvalytas ir nenukentėjęs bei paruoštas ketvirtadienio paradui“, – socialiniame tinkle brūkštelėjo M. Andrews.

Tiek NBA čempionų taurė, tiek naudingiausio finalo žaidėjo prizas Denveriui bus pademonstruotas pirmą kartą.

„Nuggets“ finalo seriją laimėjo 4:1. Per visas atkrintamąsias varžybas Michaelo Malone‘o auklėtiniai iškovojo 16 pergalių ir pralaimėjo tik keturis kartus.

N. Jokičius finale fiksavo 30,2 taško, 14 atkovotų kamuolių, 7,2 rezultatyvaus perdavimo ir 1,4 bloko statistiką. 28-erių serbas 2021 ir 2022 metais buvo renkamas naudingiausiu NBA reguliaraus sezono krepšininku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)