Prieš rungtynes daugiau nei 40 metų patirties turintis strategas įvertino „Žalgirio“ namų pranašumą ir didžiausias stiprybes.

„Žaisime prieš komandą, kuri savo namų arenoje visad demonstruoja didžiulę energiją ir entuziazmą, o juos tribūnose galingai palaiko puikūs sirgaliai“, – „Žalgirio“ arenos atmosferai abejonių nerodė italas.

Žalgiriečiai laimėjo 6 iš paskutinių 7 rungtynių „Žalgirio“ arenoje, įskaitant nuostabią praėjusią dvigubą savaitę, per kurią 96:81 patiesė Bolonijos „Virtus“ ir 94:76 nubloškė Vitorijos „Baskonia“. Vidutinis taškų skirtumas per paskutinius 7 mačus namuose – +11,7.

„Žalgiris“ yra itin atletiška komanda, kuri pasižymi stabilumu ir organizuotumu tiek puolime, tiek gynyboje. Mes turėsime žaisti kietai, visada laiku grįžti į gynybą ir, svarbiausiai, priiminėti atsakingus ir apgalvotus sprendimus atakuojant“, – sakė „Olimpia“ vairininkas.

Dizaineriai praėjusią savaitę taip pat iškovojo dvi įspūdį palikusias pergales – 80:98 svečiuose sutrypė „Monaco“ ir 77:76 nukovė Šaro vadovaujamą Stambulo „Fenerbahče“.

Priešpaskutinis Eurolygos reguliariojo sezono mūšis „Žalgirio“ arenoje prasidės 20 val. Jo eigą gyvai galėsite sekti portale Delfi.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją