Po Roberto Štelmaherio iš Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ ir Kazio Maksvyčio iš Kauno „Žalgirio“ atėjo ir Kęstučio Kemzūros iš Vilniaus „Wolves“ eilė.

„Žengti šį žingsnį buvo nelengva. Vis tik mūsų pastarojo laikotarpio komandos žaidimas netenkino nei trenerių štabo, nei klubo vadovų, o rezultatai niekaip neatspindėjo jos galimybių. Esame įsitikinę, kad komanda gali žaisti kur kas geriau. Todėl, kalbėdami su K. Kemzūra, priėjome prie bendros nuomonės, kad pokyčiai yra reikalingi tam, jog komanda eitų į priekį.

Dėkojame jam už profesionalų darbą bei istorines klubui pergales tiek šalies čempionate, tiek Europos taurės turnyre ir linkime pačios didžiausios sėkmės ateityje“, – tokį sprendimą aiškino „Vilkų“ sporto direktorius Donatas Zavackas.

Sostinės ekipos vairą perėmė iki tol asistentu dirbęs Nedas Pacevičius, kurio vadovaujami vilniečiai atsakomosiose KMT ketvirtfinalio rungtynėse sekmadienį sugebėjo sužaisti lygiosiomis su žalgiriečiai (82:82).

Tiesa, to neužteko, nes pirmąjį mačą, vykusį Kėdainiuose, buvę K. Kemzūros auklėtiniai pralaimėjo stipriai – 76:95.

Jie jau nebeturi jokių šansų ir Europos taurėje, o LKL čempionate rikiuojasi ketvirti, taigi atkrintamosiose gali užšokti ant to paties „Žalgirio“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)