„Smagu sugrįžti į „Aisčių-LSU“ komandą, kuri yra labai atjaunėjusi – dauguma studenčių, taip pat išlikę moksleivių, turime ir senbuvių. Dirbame jau antrą savaitę, galiu pasidžiaugti merginomis, kurios stengiasi ir dirba iš visų jėgų, todėl galvoju, kad mums viskas pasiseks“, – kalbėjo komandos fizinio rengimo trenerė.

Krepšininkių darbu treniruotėse pasidžiaugė ir klubo vyriausiasis treneris Ričardas Maceina, teigdamas, kad iš komandos tikisi greito ir energingo žaidimo.

„Komanda yra jauna, ji dirba noriai. Žaidėjoms reikės rasti tinkamus derinius, žiūrėsime kas pavyksta, o kas – ne. Galvoju, kad žaidimas turėtų būti greitas ir energingas su aktyvia gynyba“, – tikino strategas.

R. Maceina taip pat teigiamai įvertino ir klubo sprendimą rungtyniauti Baltijos moterų krepšinio lygos (BWBL) pirmenybėse. Anot jo, tarptautiniame čempionate įgyta patirtis krepšininkėms bus reikalinga ir vietos fronte.

„Man, kaip treneriui, yra džiugu, kad paragausime kitokio krepšinio, sužaisime su kitų šalių komandomis. Tai bus didelis žingsnis jaunoms žaidėjoms pasisemiant patirties, kuri mums bus labai reikalinga Lietuvos čempionate“, – sakė R. Maceina.

Treneriui antrino ir nauja „Aisčių-LSU“ ekipos atakų organizatorė Šarūnė Melinauskaitė, kuri įsitikinusi, kad patirties stoką gali kompensuoti įdėtos pastangos.

„Būsime viena jauniausių komandų čempionate, todėl mums viskas priešakyje. Tereikia nepasiduoti, stengtis ir kelti sau tik aukščiausius tikslus“, – optimistiškai kalbėjo įžaidėja.

Draugiškų rungtynių maratoną laikinosios sostinės klubas pradės jau rugsėjo 23 dieną. Oficialiai „Aistės-LSU“ sezoną pradės spalio 3, kuomet rungtynėmis su Marijampolės „Sūduva“ bus atidarytas BWBL čempionatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją