„Mes pasiekėme sėkmę su šia komanda ir tapome tikra šeima, tačiau tai negali tęstis amžinai. Komandoje bus pokyčių po sezono“, – žvelgdamas į 2022-2023 metų sezoną kalbėjo E. Atamanas. – Įvertinsime potencialius pokyčius jau po sezono, konkrečių planų dabar neturime“.

Ilgai džiaugtis apginta Eurolygos karūna „Anadolu Efes“ krepšininkai neturėjo progos – visą dėmesį sutelkė į Turkijos čempionato atkrintamąsias varžybas. Ketvirtfinalio serijoje Stambulo ekipos laukia dvikova su „Pinar Karsiyaka“. Pusfinalyje E. Atamano kariaunos lauktų akistata su „Galatasaray“. Kitame pusfinalyje grumsis „Fenerbahče“ ir „Daruššafaka“.

„Nebūtinai vyresni žaidėjai privalės palikti komandą, – kalbėjo E. Atamanas. – Stengsimės rasti laiko aikštėje 12-13 žaidėjų. Kalbėsime su jais pasibaigus sezonui. O šiuo metu kalbamės su tikrai gerai žaidėjais. Arti susitarimo esame su W. Clyburnu, deramės dar su dviem krepšininkais.“

W. Clyburnas CSKA marškinėlius apsivilko 2017 metais ir iki dabar yra vienas iš Maskvos ekipos lyderių.

2021-2022 metų Eurolygos sezoną iki Rusijos klubų diskvalifikacijos dėl Rusijos karinės invazijos į Ukrainą, W. Clyburnas vidutiniškai per rungtynes pelnė 14,9 taško, atkovojo 5,2 kamuolio, atliko 1,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 15,2 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją