„Panathinaikos“ komanda penktadienio rungtynėse Graikijos sostinėje panaikino 11 taškų deficitą ir galiausiai triumfavo 74:63. E. Atamanas sau įprastu stiliumi kėlė kumščius į viršų dėkodamas ir sveikindamas savų sirgalių minią.

Komentuodamas dvikovą su „Fenerbahče“ E. Atamanas tvirtino, kad tai pralaimėjimas Kauno „Žalgiriui“ (69:80) ir Salonikų „Aris“ suteikė jėgų ir energijos.

„Kai kurie pralaimėjimai duoda daugiau energijos. Ypač po pralaimėjimo „Aris“ suvokėme, kad net savo aikštėje nelaimėsime, jei neišlaikysime koncentracijos. Žinoma, atmosfera, lyginant rungtynes su „Aris“ ir „Fenerbahče“ skyrėsi kaip žiema ir vasara“, – „Eurohoops Show“ kalbėjo jis.

Anot „Panathinaikos“ vedlio, įveikti Š. Jasikevičiaus treniruojamą komandą tikrai sudėtinga. Vis dėlto sunkumus pavyko įveikti.

„Esu labai patenkintas tuo, kaip mes sureagavome. Nepradėjome rungtynių gerai, bet kai Panagiotis Kalaitzakis ėmė agresyviai dengti Nicką Calathesą, pakeitėme rungtynių ritmą“, – atskleidė E. Atamanas.

„Panathinaikos“ komanda rikiuojasi trečioje Eurolygos turnyro lentelės vietoje su 16 pergalių ir 10 pralaimėjimų. Savo ruožtu „Fenerbahče“ užima 7-ą vietą su 15 pergalių ir 11 pralaimėjimų.

„Fenerbahče“ ekipai tai jau antras pralaimėjimas iš eilės. Praėjusią savaitę Stambulo ekipa nusileido „Monaco“ ekip

„Statistiškai tikrai neatrodėme prastai, bet antrajame ketvirtyje staiga sustojome. Žaidėjai nenuleido rankų ir kovojo visas rungtynes, tačiau mus nugramzdino tritaškių pataikymo procentas (22 proc – 5/22). Mums reikia susėsti ir išsiaiškinti, kodėl mūsų žaidimas staiga sustojo antrajame ketvirtyje“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.


Po pertraukos Eurolygos tvarkaraštyje komandoms liks sužaisti 8 rungtynes reguliariajame sezone. E. Atamanas tiki, kad šį sezoną „Panathinaikos“ gali džiaugtis pergale ir Finalo ketverto varžybose.

„Dabar mano kumščiai pakelti į viršų OAKA arenoje. Viliuosi, kad jie bus pakelti ir Berlyne“, – sakė jis.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją